Rólunk 
 Rólunk
 •Történetünk röviden 
 •A megelőzésről 
 •Gyógyító munka 
 •Utógondozás 
 Életünk
 Megtörtént...
 Éves program
 Csoportok
 Galéria
 Letöltés
 Kapcsolatfelvétel
hírdetés
Köszönjük az adományokat MagNetBank Magyar Élelmiszerbank Egyesület Szer-Telen Ifjúsági Ház : Szolnok Dömös térkép
KK_WEB ver. 0.9.001

Made by Compositive

Az egyesület - Prevenciós munkája

    A megelőzés területén főleg az általános és középiskolás fiatalok felvilágosítására helyezzük a hangsúlyt, mivel ők vannak leginkább kitéve annak, hogy lelkileg egyre sivárabbá váló társadalmunkban a hiányzó szeretetet, békességet és örömöt a különböző pótszerekben keressék. Felvilágosító munkánkban igyekszünk rámutatni azokra a testi és lelki károkra, amelyet e szerek rendszeres fogyasztása okoz. Itt azonban nem állunk meg, hiszen hiába mutatjuk meg az összes káros következményt, az igazi probléma: a lelki sivárság megmarad. Éppen ezért a megoldást is igyekszünk a fiatalok elé tárni: egy értelmes, örömteli élet lehetőségét, amelyet hitünk szerint Isten tesz elérhetővé mindannyiunk számára .

Prevenciós munkánkat több területen is van lehetőségünk végezni. Egyrészt egyre több iskolában és gyülekezetben tarthatunk előadást, másrészt az általunk szervezett nyári gyermek és ifjúsági táborokban, illetve különböző családi rendezvényeinken nyílik alkalom a felvilágosításra. Ugyanakkor minden évben rendezünk több napos prevenciós konferenciát pedagógusok, orvosok, hitoktatók és érdeklődök számára.

Egyesületünkben ún. "Reménység-csoport" is müködik azon 10 éven felüli serdülök és fiatalok számára, akik vállalják az alkohol- és dohányzásmentes életet.

    Szolnokon Szertelen Ifjúsági ház néven, több éve lehetőség van a józan és tartalmas keresztyén élet megismerésére. Bőveb informácóért a hírdetések alatt található link használható.


kígyóméreg